1973-ban születtem Pozsonyban. Szüleim nagyon kemény munkával kényszerültek eltartani négy gyermeküket. Édesapámra, aki súyos rokkantsága ellenére képes volt gondoskodni családjáról, erős példaképként néztem fel. Neki és az anyai szeretnek köszönhetően tárultak fel előttünk az élet valódi értékei. Germekkoromtól fogva az volt az álmom, hogy meggyőződésemet követve, sikeres, független és szabad emberként éljek. Sohasem vonzott az, hogy mások utasításait gépiesen követve kelljen dolgoznom, értékeket teremtenem.

 


Szabadon élni számomra azt jelenti, hogy azzal foglalkozom, amit a bensőm diktál és amihez értek. Nagy és inspiráló álmaim, vízióim megvalósítása visz előre. Huszonegy évesen alapítottam első vállalkozásomat, mely abban az időben tíz főt foglalkoztatott. Huszonöt évesen tizenhét alkalmazottal több tízmilló koronára rúgó bevételt értem el. Egyik vállalkozásom – mely látnok példaképem, Donald Trump nevét viseli – immár tíz éve sikeresen egyengeti számos hazai és külföldi cég útjait Szlovákiában, melyek dinamikus fejlődéséhez meghatározó, értékteremtő vezetőként személyesen jelentősen hozzájárultam. Vállalkozásaim különböző – lízing, banki, biztostosítási, ingatlanfejlesztő, élelmiszer-ipari, idengenforgalmi, MLM – területeken működnek. Hitemnek, szorgalmamnak, piaci alkalmazkodó készségemnek, erőmnek és nagy formátumú, végtelen álmaimnak köszönhetően az évek során függetlenségre tettem szert. Életem támpontjai (család, egészség, hit, függetlenség, mások segítése) annyira szilárd alapot jelentenek számomra, hogy örömömet lelem álmaim megvalósításában. Egész életem tanulással telik, mindig vonzottak a sikeres és különleges emberek. Nem az érdekelt, milyen gazdagok, hanem a történetük, hogy milyen utat kellett bejárniuk ahhoz, hogy azzá legyenek, akivé váltak. Képes vagyok beleélni magam példaképeim helyzetébe – legyenk azok üzletemberek, írók vagy látnokok –, és úgy programozni tudatomat, tudatalattimat, hogy a gyakorlatban a legnagyobb hasznát vegyem. Pozitív személyiségként tudásomat szívesen osztom meg másokkal – hozzásegítve őket álmaik megvalósításához. Sokak mentorként tekintenek rám. Mások boldogsága, öröme hatalmas inspirációt jelent számomra.

 


Elérkezett éltemben az idő, hogy megosszam Önökkel vállalkozói, motivációs, vezetői, csapatépítési, mentori tapasztalataimat és a pozitív gondolkodás előnyeit. Feltárom Önök előtt – mi több, ténylegesen megtanítom Önöket –, hogyan válhatnak gazdag, érvényesülni képes, független, sikeres emberekké. Beavatom Önöket a sikeres emberek titkába. Csak egy erős egyéniség képes feltárni és kiteljesíteni mások valódi értékeit. Motivációs rendezvényeimről újjászületve fognak távozni. Képes vagyok sikeres emberré változtatni Önöket, olyanná, aki könnyedén képes gondolatait a siker vagy akár a legmerészebb álmok megvalósítása felé terelve élni az életét.

 

 

Tisztelettel várom Önöket!
Vladimír Kmeťko